Zyrtarët e Komunës shpërndanë librat falas për fillestarët e Tuzit

0

Zyrtarët e Komunës së Tuzit, kryetari Nik Gjeloshaj, kryetari i Kuvendit Komunal Fadil Kajoshaj, dhe nënkryetari Ivan Ivanaj, shpërndanë dje librat për nxënësit fillestarë. “Kjo është një ditë e veçantë për të gjithë ne, sepse sot një gjeneratë e re fillon një rrugë të bukur për një të ardhme më të mirë” ,tha Gjeloshaj, njoftojnë nga Komuna e Tuzit.

Share.