Zjarr në Mal të Bardhë. Zjarrëfikësit e kanë lokalizuar por akoma ekziston rreziku i riaktivizimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Shërbimi i Mbrojtjes dhe shpëtimit njohftohemi se mbrëmë në orët e vona në lokacionin e ish ndërmarrjes ndërtimore”Primorje” ka shpërthyer një zjarrë në një deponi të egër të krijuar nga qytetarët, i cili kanosi përhapjen në pyllin e pishave.Me disa intervenime të një pasnjëshme të ekipit të zjarrëfiksave u arrit të shuhet zjarri,por sot përsëri është riaktivizuar ku me ndërhyrje të zjarrëfikësave për momentin është lokalizuar, ka njoftuar për TV Teuta, shefi i këtij shërbimi Saubih Mehmeti. Ndërkohë në restorantin “Antika” në Plazhin e madh ka shpërthyer zjarr në pullazin e lokalit i cili me një intervenim të shpejtë  është fikur.

Share.