Zharr në malin e Klleznës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zjarri shpërtheu të mërkurën në orët e mesnatës në Malin e Kleznës. Ndërkohë, forcat zjarrfikëse nga Ulqini kanë mbërritur në vendngjarje, por e patën të vështirë ndërhyrjen për shkak të terrenit malor.
Drejtori i shërbimit të zjarrfikëseve, Flamur Seloviq ka mbërritur në vendngjarje dhe ka konstatuar se ka vështirësi në shuarjen e zjarrit,por për shkak të terrenit te thyer malor zjarri mbas disa orëve asht vu në kontroll totale nga zjarrfiksat. Në zjarret e fuqishme në malin e Kleznës morën pjesë krejt zjarrfiksat të specializuar për shuarjen e flakëve.
Në të tilla incidente, policia e Ulqinit ashtë duke bërë hetime, dhe po punohet për kapjen e autorit.

Share.