“Zëshëm kundër korrupcionit”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të enjten me 26 mars  OJQ MOGUL do të mbajë konferencën për media në hapësirat e kësaj organizate dhe do të prezentojnë  rezultatet e projektit ” Zëshëm kundër korrupcionit”.

Sipas drejtorit ekzekutiv të MOGUL-it  Xhemal Peroviq, në kuadër të këtij projekti janë inicuar lëndët ndaj ndalimit të jashtëligjshëm të qarkullimit të lirë dhe qasjes në breg të detit.

Me këtë projekt kemi testuar punën e organeve gjyqësore  pas hapjes së kapitujve 23 dhe 24(sundimi i ligjit dhe siguria e qytetarëve) e poashtu do të japim edhe vërrtetime konkrete mbi gjendjen e mjerueshme në këto institucione  pas më se një viti, deklaroi Peroviq.

Share.