Zenka për vizitë në KU të Tuzit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë Mahmet Zenka, sot do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Komunën Urbane të Tuzit, njoftohet nga ministria. Gjatë kësaj vizite, Zenka do të takohet me kryetarin Abedin Axhoviq dhe bashkëpuntorët e tij, me të cilët do të diskutohet për avancimin e mëtejshëm të mbrojtjes de përmirsimit të të drejtave të popujve pakicë, si dhe propozimet për përmirsimin e gjendjes në këtë drejtim.

Takimi është parashikuar për në orën 11.30, kurse konferenca për media do të mbahet në orën 13.00.

Share.