Zenepe Lika shpërblehet për aktivizmin e shquar qytetar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aktivistja e njohur e shoqërisë civile nga Ulqini, Zenepe Lika, së bashku me shoqatën CZIP dhe kolegen Milena Popoviq Samarxhiq, janë shpërbyler nga Organizata për arsimim qytetarë për aktivizmin e tyre në afirmimin e të drejtave të njeriut. Lika ka disa vite që është e angazhuar në aktivitetet për mbrojtjen e Kripores së Ulqinit, Pyllit të Pishave dhe mjedisit jetësor në përgjithësi.

Share.