ZENELI: “TERR INFORMATIV”MBI FORMIMIN E PUSHTETIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edhe pse ka kaluar kohe nga publikimi I rezultateve, ska asnje lajm per rrjedhimin e negocijatave per formimin e pushtetit dhe konsideroj se opinion  po mbahet ne nje “terr informativ” dhe se mungesa e transparaces I hap rruge spekulimeve, cka ndikon  ne tensionimit dhe perkeqsimin e situates politike ne komunen e Ulqinit, keshtu deklaroi ish deputeti Xheladin Zeneli per TV Teuta ne emisionin Focus.

Populli meriton te dije cfare po ndodhe dhe cila eshte ajo parti qe po vrapon te beje koalicion me partite malazeze. Vete  zvarritja tregon mosgadishmerine e subjekteve shqiptare  per te mos bashkpunuar apo bashkeqeverisur. “Deshiroj me kete rast ti bej thirrje liderve  te partive shqiptare ,nese nuk kan kurajo apo guxim si dhe vullnet te jetesojne dhe zbatojne voten e popullit per nje koalicion te perbashket te subjekteve poltike  shqiptare dhe formimin e pushtetit local, atehere te largohen menjeher nga pozitat e tyre udheheqese dhe tu leshojne vendin atyre gjeneratave te reja qe nuk kan komplekse  dhe nuk kane bagazhe  nga e kaluara e tyre kompromituese. T’ju leshojne rrugen atyre qe nuk jane  te implikuar ne afera te ndryshme dhe ndaj te cileve  nuk ka akuza per korrupsion apo per keqerdorim te detyres. Atyre qe nuk kane interesa personale apo interesa te ngushta partiake, dhe kur them fytyra te reja nuk e kam fjalen te mbushjet e listave  parazgjedhore  me kandidat te rinj, por per  dhenjen e mundesive atyre per te udhehequr vendin, sepse Ulqini meriton dhe ka nje rini te tille, tha nder te tjera Zeneli.

Share.