Zenel Cura flet mbi gjendjen aktuale ne Paris

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“ Edhe Franca është në rrethim, në gjendje të jashtzakonshme. Fatmirsisht, komuniteti ynë shqipëtar deri tani nuk ka të infektuar. Rastet e vetme që mundë të dalësh nga shtëpia janë për të shkuar në punë, për tu furnizuar me madhra shtëpiake dhe për të shkuar në barnatore, por me një dokument të posaçëm, pa kete lloj dokumenti mundë të sanksionohesh”, deklaroi Cura per TV Teuta.

Share.