Zanadent : Ordinancë e re dentare në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e hënë u be hapja solemne e ordinancës se re dentare në Ulqin , Zanadent.

Një ordinancë dentare me paisjet më moderne , doktoreshë e të cilës është Zana Çaushi. Me rastin e hapjes klijenteve u ofrua mundësia e diagnostifikimit dentar falas, konsultime, si dhe zbrtije special prej  50 % në zbardhimin e dhëmbeve, heqjen e gurëzave dhe ndërrimin e mbushjeve të vjetra prej amalgami. Ordinanca “Zanadent” gjendet menjëhere pas tregut të gjelbërt.

Share.