“ZANA” DHE “TRADITA” NE ELBASAN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

14 marsi, Dita e Veres edhe sot e gjalleroi Elbasanin i cili per diten e sotme ka pergatitur nje program te begatshem festiv per mijera qytetare te cilet kane ardhur per te festuar se bashku.

Sipas tradites manifestimet fillojne me karnevalet e shkolave 9 vjecare per te vazhduar me pas me koncerte dhe programin e pergatitur enkas per kete date.

Me pika burimore ne Elbasan do te prezentohen edhe Shoqerite kulturore nga Ulqini “Zana” dhe  “Tradita”  nga Ana e Malit.

Share.