ZAGA: 22 PAGA DETYRIM NDAJ PUNËTORËVE, JEMI PARA FALIMENTIMIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në NP per  Ruajtejn dhe kultivimin e egërsirave mbizotëron një gjendje kaotike financiare. Punëtorët janë pa marrë 22 paga mujore, ndërmarrja gjendet para falimentimit, kurse xhirollogaria e kësaj ndërmarrje është e bllokuar nga muaji gusht  nga ana e Drejtorisë për tatime si pasojë e  mos pagesës së kontributeve të paraparë me riprogram.

Numri i të punësuarëve në këtë ndërmarrje është 13, duke mos llogaritur edhe tre anëtarët e Këshillit Drejtues.

“Kurë unë morapostin ne këtë ndërmarrje numri i punëtorëve ishte 28, tani numri është 13, por pa marrë parasyshë zvoglimin  e numrit të punëtorëve kemi një gjendje të pa përballueshme ekonomike, edhe pse nga burimet e ndërmarrjes për vitin 2019 është arritur të vilen 35 mijë euro nga antarësimi i gjuetarëve, dhe në këtë aspekt kemi realizuar pritshmëritë tona” deklaroi për televizionin Teuta drejtori i kësajn ndërmarrje Ajet Zaga, duke shtuar se plani i punës për vitin 2019 nuk është realizuar në masën e duhur për shkak të situatës së rëndë financiare.

Zaga u shpreh se nëse nuk ven dorë themeluesi për të ringjallur këtë ndërmarrje shumë shpejt do të falimentoje.

Share.