Xh. Mekejn; Nuk do të ndalemi derrisa të vërtetojmë Protokollin me Malin e Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Senatori amerikanë Xhon Mekejn i ka premtuar popullit të Malit të Zi se ai dhe shumë senatorë të tjerë nuk do të ndalojnë derisa të mos miratohet protokoli për antarësimin e Malit të Zi në NATO.

Mesazhi i tij ka pasuar pasi që seantori republikanë nga Kentaki, Rend Poll, të mërkurën në seantin amerikanë përsëri e ka bllokur përpjekjen e kolegëve të vetë që të rafikojnë protokolin për asocimin e Malit të Zi në aleancë. Pol pas bllokimit të iniciativës është larguar nga salla pa dhënë asnjë arsyetime, çka ka bërë që Mekejnë ta akuzojë atë për bashkëpunim me rusët.

Share.