Vujanoviq: Ulqini ka nevojë për investitorë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviq, gjatë vizitës me rastin e Ditës së Ulqinit deklaroi se Ulqini duhet të shfrytëzoje potencialet e veta ekonomike, dhe se për këtë nevojiten investime.

Vujanoviq tha se duhet të tërhiqen invesititorë të huaj dhe nga diaspora të cilët janë të interesuar për investime në vendlindje, çka do të kishte rëndësi të madhe për zhvillimin ekonomik të qytetit.

Share.