VUJANOVIQ NË STAMBOLL

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviq do të qëndrojë gjatë dy ditëve të ardhshme në Stamboll, ku do të marrë pjesë në ceremoninë e shënimit të 100- vjetorit të betejës në Çanakalla. Vujanoviq shkon në Stamboll me ftesën e presidentit të Turqisë Rexhep Taip Erdogan. Në ceremoni solemne do të marrin pjesë më shumë se  20 burra  të shteteve, mbi 30 kryetarë të parlamenteve dhe kryeministra si dhe një numër i madh i zyrtarëve të lartë shtetëror.

Share.