Vuçiniq dhe Gjukanoviq i shpëtojnë dënimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputetët e Frontit Demokratike Janko Vuçiniq dhe Millutin Gjukanoviq, nuk do të kenë pasoja për fyrjet drejtuar kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi Ivan Brajoviq si dhe ministrit të drejtësisë Zoran Pazhin, shkruan Vijesti. Sipas burimeve nga Kuvendi, ndaj deputetëve nuk është nisur procedurë për dënim prandaj ndaj tyre nuk do të ketë masa ndëshkuese.

Kuvendi më herët , për shkak të shumë incidentëve ku pjesmarrës ishin deputetët e Frontit Demokratik, ka ndryshuar rregulloren edhe për fyerje ka paraparë gjoba monetare.

Share.