Vrasje e dyfishtë në Budva

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbrëmë në Budva si pasojë e një shkëmbimi zjarri kanë mbetur të vdekur dy persona , Miodrag Qetkoviq, 29 vjeç, dhe Predrag Ilinçiq, po 29 vjeç, shtetas i Bosnje Hercegovinës.

Sipas informatave paraprake , të dy viktimat kanë qëlluar njëri tjetrin, ku Qetkoviq ka vdekur në vend, kurse Ilinçiq disa orë më vonë në spital. Qetkoviq edhe më herët ishte i njohur nga policia pasi ishte arrestuar për trafikim droge.

Share.