Votimi në Ulqin: Ndërperje e rrymës, 8 fletvotime me një numër serial

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin procesi i votimit është duke shkuar kryesisht në rregull, edhe pse në disa vende ka pasur ngecje për shkaqe teknike. Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor Pjetër Lulgjuraj, thotë prë televizionin Teuta  se deri tani mbarëvajtja e procesit zgjedhor nuk është vënë në pikëpyetje dhe shpreson se kështu do të jetë edhe në vazhdim, kurse zgjatje të kohës për votim pas orës 8.00 të mbrëmjes do të ketë vetëm në një qendër votimi.

 

Share.