Vojvodiq padit Univerzitetin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rektorja e shkarkuar Radmilla Vojvodiq, ka ngritur padi ndaj Univerzitetit të Malit të Zi me arsyetimn se shkarkimi i saj nuk ishte i rregullt dhe kërkon  që ky vendim të anullohet.

Këshilli Drejtues i Univerzitetit e shkarkoi ish rektoren me arsyetimin se me daljet e sa në publik dhe deklaratat për media ka treguar qëndrim negativ ndaj politikës së Qeverisë. Në lidhje me padinë kanë reaguar edhe nga Univerziteti dhe kanë shprehur sigurinë se akuzat e ish rektores do të hidhen poshtë nga organet kompetente.

Share.