Voglushet bënë hapjen e sezonit turistik në Ulqin,filloi mainifetimi ”Të gjithë për turizëm”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizata turistike Ulqin ne bashkëpunim me qendrën muzikore “Lira”, këtë vit së bashku organizuan  manifestimin “Të gjithë për turizëm”. Me një karneval zbavitës ishin fëmijët e çerdheve ata që hapen këtë Manifestim,dhe kështu u shpall i hapur sezoni turistik veror 2018.

Morrën pjesë voglushet nga dia çerdhe të Ulqinit:”Arushi Pu”,”Solidariteti” folklori i sapo formuar i fëmijëve “Fluturat” si dhe këngë dhe recitime nga fëmijët e çerdheve të Ulqinit,dhe talentet e rinj

Sonte ne orën 20h I do të vazhdohet me natën e dytë e këtij manifestimi tradicional me performansën e Klapave të Ulqinit.

Share.