Vlerësime të ndryshme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pohimet qëllimkëqinja të Predrag Sekuliq se liderët e opozitës bëjnë manipulime të rrezikshme dhe keqpërdorin emocionet e të pakënaqurve të cilët shpëtim kanë gjetur në këtë vend , flet vetëm mbi sasinë e urrejtjes që nuk janë në gjendje të kanalizojnë edhe të sjellin në horniza të arsyeshme duke e bërë këtë kritik jo dinjitoze , sic është edhe opusi i tij letrar ka kumtuar partia popullore socialiste, deputeti i DPS Predrag Sekuliq më parë ka vlersuar se protesta për shkak të vizitës së nënkryetarit të qeveris së Kosovës Hashim Thaçi edhe njëherë ka treguar ftyrën e vërtet dhe veprimtarin e frontit demokratik dhe SNP-së , duke theksuar se liderëve të tyre nuk u kanë penguar klithjet ,, Vrisni shqiptarët,, , e kjo është thirje për luftë të re.

Share.