Vit vendimtar për bisedime

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në prag të raportit të  Komisionit Evropian për përparim, Mali i Zi ka bërë mjaft në plotësimin e obligimeve nga agjenda evropiane me aksent për çështjet lidhur me kapitujt 23 dhe 24, deklaroi nënkryetari i qeverisë Dushko Markoviq në mbledhjen e pestë të Këshillit për sundimin e ligjit. “Janë miratuar një numër i madh i ligjeve të rëndësishme ndërsa institucionet e rëndësishme janë formuar ose formimi i tyre është në vazhdim”, tha Markoviq duke shtuar se ky vit është vit vendimtar për kapitujt 23 dhe 24 por edhe për vazhdimin e procesit bashkëbisedues.

Share.