Viktimat e vërshimeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas rebesheve të reshjeve të shiut javën e kaluar në Maroko, vërshimet kanë sjellë pasoja në njerëz, janë regjistruar 36 viktima. Vërshimet kanë marr edhe 11 jetë njerëzish në vendet e goditura nga stihije e vërshimeve ka publikuar sot kanali televiziv marokian 2M. Në Agadër mes ditës së premte dhe të djele kanë rënë mbi 250 mm shi që është sasia vjetore e të reshurave në atë qytet transmeton AFP.

 

Share.