Vidhen dy motorë nga varkat në Port Milenë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Persona të paidentifikuar para dy netëve kanë arritur të vjedhin dy motorë nga varkat e parkuara në derdhjen e Port Milenës. Pronarët e dëmtuar të varkave, të kontaktuar nga TV Teuta, konfirmuan ngjarjen dhe njoftuan se për këtë kanë lajmëruar policinë. Kjo nuk është hera e parë që nga pronarët vidhen motorët e varkave, pasi në të kaluarën kjo ka ndodhur edhe në varkat e parkuara në vendet e tjera.

Share.