Vetëm një aeroplan për shuarjen e zjarrit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ushtruesi i detyrës së Drejtorisë për Mbrojtjen dhe Shpëtimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Miodrag Beshoviq, tha në një bisedë për gazetën Dan se në sezonin e ardhshëm të zjarrit, ata do të jenë në gjendje të mbështeten në vetëm një aeroplan për të shuar zjarrin. Ai shpjegoi se arsyeja për këtë ishte për fat të keq një incident që ndodhi kohët e fundit gjatë shuarjes së zjarrit kur një aeroplan u dëmtua për atë qëllim.

Share.