Vetëm gjatë muajit korrik afër 215.000 kalimtarë në pikën Sukubinë-Muriqan

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej fillimit të muajit korrik e deri ditën e djeshme, në pikën kufitare Sukubinë-Muriqan në të dyja anët kanë kaluar plot 214.909 kalimtarë dhe 51,988 automjete, tregojnë të dhënat e kësaj pike.

Në krahasim me vitin e kaluar numri i kalimtarëve është më i ulët për 5.19% , kurse i automjeteve 4.34%. Ditët më të ngarkuara ishin 15 korriku kur kaluan rreth 14.000 kalimtarë, si dhe 16 korriku me rreth 17.500 kalimtarë.

 

Share.