Vendosja e kontejnerëve(video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veprimtaritë komunale që një javë kanë filluar aksionin e bartjes së materialve enerte dhe mbeturinave nga drunjtë me vendosjen e kontajnerëve të mëdhenj ngjyrë të gjelbert me vëllim 7m3. Senad Kollari , udhëheqësi i sektorit të pastrimit u shpreh se ky aksion vjen si nisme që qytetarët të kenë mundësi që gjatë fundjavës të kenë vendet përkatëse ku bëhet hudhja e këtyre mbeturinave.

Kollari shprehet se java e parë e këtij aksioni rezulton e suksesëshme.

Gjithsej në qytet janë të vendosura 14 kontejnerë të cilët ndodhen buzë rrugëve.

Kollari theksoi që Ulqini të jetë i pastër duhet edhe një bashkëpunim i mirë nga të gjithë qytetarët që edhe veprimtaritë komunale të mund të zhvillojnë një punë më të rregullt, duke pranuar çdo vërejtje apo sygjerim që vjen nga ata.

Së fundemi udhëheqësi i sektorit të pastrimit paralajmëroj se para sezonit turistik do të ketë një aksion më të madh të pastrimit të qytetit.

Share.