Vendet më të rrezikshme në botë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një studim i ri vlerëson se Iraku, Afganistani, Pakistani dhe Ukraina janë në mesin e 10 vendeve më të rrëzikshme në botë. Studimi i mbështetur në aktivitetet terroriste dhe rebele, dhe i shkruar nga organizata me bazë në Uashington, ‘IntelCenter’, thotë se Iraku dhe Siria janë dy vendet më të rrëzikshme në botë. Afganistani është i pesti dhe Pakistani është në vendin e tetë si vendet më të rrëzikshme në botë. Pas tyre vjen Ukraina në pozitën e nëntë si vendi më i rrëzikshëm.

Share.