Vazhdon qarkullimi i dendur në pikën kufitare Sukubinë-Muriqan

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga pika kufitare Sukubinë –Muriqan kanë njoftuar se gjatë kësaj jave ka vazhduar qarkullimi i dendur i automjeteve dhe personave. Për një javë kanë hyrë 51.562 udhëtarë dhe 11528 automjete, kurse kanë dalur 66975 udhëtar dhe 15794 automjete.

Dalja më e madhe tregon se kjo pikë po shfrytëzohet intenzivisht nga mërgimtarët për tu kthyer në vendlindje në Kosovë dhe Shqipëri, çka risjell nevojën që ajo të zgjerohet pasi kapaciti aktual nuk është i mjaftueshëm.

 

Share.