Vazhdon përplasja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përplasjet ndërmjet dy anëve në konflikt në Partinë Demokratike të Socialistëve të Uqinit duket se nuk kanë përfunduar. Sipas gazetës “Dan” ,që e transmeton  portali Lajm.me,Komisioni statutor i partisë do të vendosë nëseKonventa zgjedhore e kësaj partie në Ulqin, do të anullohet.Me këtë rast, qendrën e  partisë në Podgoricë e kanë vizituar përfaqsuesit i palës kundër kryetarit aktual Loro Nrekiqit, të udhëhequr nga Muhamet Spuzha.  Kandidat për kryetar të Këshillit komunal të socialistëve të Ulqinit, janë Loro Nrekiq, Muhamet Spuzha, Arjan Lamoviq, Bojan Gjakonoviq, Ilmi Dervishi dhe Rexhep Taganoviq.

Share.