Vazhdon kontrollimi

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPërfaqësuesit  e drejtorisë për punën e inspeksioneve vazhdojn të kontrollojnë ndërtimin ilegal në teritorin e Ulqinit. Në shënjestër do të jenë investuesit të cilët ndërtojnë pa leje në tokën shtetërore. Kontrollime shtes priten në zonën e Plazhit të madh, Shtojit dhe të ishullit Ada.

Share.