Vazhdon aksioni për Otrant-Olimpik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e nesërme më 25 tetor, vazhdon aksioni për mbledhjen e donacioneve për klubin e futbollit Otrant-Olimpik. Stenda do të vendoset tek hyrja e Pazarit të Ulqinit nga ora 9:00 deri në orën 14:00, dhe në shetitoren e Ranës nga ora 19:00 deri në orën 22:00. Të gjithë të interesuarit mund ta përkrahin klubin duke blerë kuponin me vlerë 10 euro.

Share.