Vazhdon akcioni “Shporta e Ramazanit”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Xhamia e Klleznës për të tetin vit me radhë organizon akcionin humanitar “Shporta e Ramazanit”. Shporta ka vlerën e 10 eurove dhe përmban produktet elementare ushqimore dhe higjienike. Të gjithë ato të cilët kanë dëshirë të kontribojnë mund ta bëjnë deri në fund të muajit të Ramazanit, ndërsa shpërndarja e këtyre produkteve  do të bëhet javën e fundit të Ramazanit.

Share.