Vazhdojnë regjistrimet në Shkollën e Muzikës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkolla fillore e muzikës në Ulqin vazhdon regjistrimin e nxënësve të rinjë të cilet kanë dëshirë dhe pasion muzikën. Drejtori i kësaj shkolle Jusuf Lika tha se regjistrimet janë të hapura deri në fund të muajit shtator dhe mund të paraqiten fëmijet që nga mosha 6 vjeçare.
Sa i përket interesimit drejtori Lika tha se çdo vit ka një numër të konsiderueshëm.
Shkolla fillore e muzikës në Ulqin ofron mundësine e shkollimit në disa drejtime, si në solokëndim. flautë , gitarë etj.
Nxënësit e kësaj shkolle çdo vit marrin pjesë në gara të shumta , drjetori i shkollës së muzikës Jusuf Lika tha se as këtë vit nuk do të mungojnë pjesmarrje të tilla në gara dhe aktivitete të ndryshme si brenda ashtu edhe jasht Malit të Zi.
Të gjithë të interesuarit për tu regjitruar në shkollën e muzikës duhet të parqiten pran sekretaritatit të shkollës me çertifikatën e lindjes dhe të plotësojnë formularin përkatës.

Share.