VAPA E MBYTI MIZËN E ULLIRIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vera e gjatë dhe e nxehtë, së bashku me shiun në mes të gushtit, ishte ideale për ullirin, ndërsa mbyti mizën e ullirit, tregojnë ekspertët. Ka tre javë që ullinjtë janë gjallëruar, ndërsa nga moti i mirë këto ditë ato po mbushen me vaj. Prandaj, që tani është e qartë se ato në Ullishtën e Ulqinit do të piqen më herët dhe do të kenë cilësi të madhe të vajit. Së bashku me sezonin e mirë turistik, mund të konkludohet se viti 2015 për Ulqinakët ishte i begatshëm.

Share.