Urim për festën e Fitër Bajramit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë besimtarëve të besimit Islam urime të përzemërta me rastin e festës së Fitër Bajramit. Qoftë kjo festë e tolerancës, mirëbesimit, mirëqenies, paqes, dashurisë dhe harmonisë. Në këto ditë të shënuara, Zoti e ngrohtë shpirtin e çdo besimtari si dhe gëzimi le ta mundi hidhërimin. URIME.

Partia Demokratike
K r y e t a r i
Fatmir Gjeka

Share.