Urim nga kryetari i Komunës së Ulqinit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka përgëzon besimtarët e besimit islam me rastin e Festës së Fiter Bajramit. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet:

Kam nder dhe kënaqësinë që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal të gjithë besimtarëve të besimit islam tua uroj Festën e Kurban Bajramit.

Uroj që kjo festë të përcillet me dashuri, respekt, solidaritet dhe vullnet të mirë!

Paçi gëzim dhe mirëqenie përgjatë vitit në vazhdim!

Qofshi të gëzuar gjithmonë!

Gëzuar Bajramin !

Share.