URA: Millosheviq në krye të listës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bartësi i listës i Lëvizjes Qytetare URA në zgjedhjet lokale të Nikshiqit do të jetë Rade Millosheviq, kurse kjo parti në këto zgjedhje do të dalë e vetme, është kumtuar nga kjo parti.

“Kur të jemi pjesë e  qeverisjes lokal edo të kontrollojmë çdo prokurimpublik ët kryer ndër vite, dhe të zbulojmë se si kemi ardhur deri tek borxhi prej 40 milion eurosh.”, tha Millosheviq në tubimin e djeshëm në Nikshiq.

Nënkryetari i URA-s Dritan Abazoviq, tha se ky qytet nu e ka humbur shpresën dhe se ka popull krenar, i cili meriton një qeverisje më të mirë se deri tani.

Share.