URA: Konfirmimi i vendimit kundër Mlladiqit është i vetmi epilog i mundshëm, rajoni ka nevojë për pajtim të sinqertë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne besojmë, duam dhe dëshirojmë të ndërtojmë një të ardhme të bazuar në respekt, tolerancë dhe dashuri midis të gjitha kombeve dhe feve,”  kanë deklaruar nga Lëvizja Qytetare URA.

Konfirmimi i vendimit kundër Ratko Mlladiqit  ishte epilogu i vetëm i mundshëm dhe përfaqëson një hap të rëndësishëm në rrugën drejt arritjes së drejtësisë,  kanë kumtuar nga kjo parti.

“Rajoni ka nevojë për pajtim të sinqertë dhe kjo nuk është e mundur pa u përballur me të kaluarën. Ne besojmë, duam dhe dëshirojmë të ndërtojmë një të ardhme të bazuar në respekt, tolerancë dhe dashuri midis të gjitha kombeve dhe feve,”  kanë thënë nga  kjo parti.

Share.