Unë nuk besoj në një marrëveshje për riorganizimin e qeverisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unë nuk besoj se do të arrihet një marrëveshje për riorganizimin e qeverisë sepse hyrja e përfaqësuesve të Frontit Demokratik (DF) në Qeveri do të nënkuptonte përfundimin përfundimtar të rrugës evropiane të Malit të Zi, tha Danijell Zhivkoviq, kreu i klubit parlamentar të PDS, në një intervistë për  Pobjeda.

Zhivkoviq tha se ai beson se të gjithë partnerët perëndimorë e kanë kuptuar se realizimi i projektit të shkatërrimit të një shoqërie multietnike me promovimin e ideologjive të mposhtura është në progres në Mal të Zi. Ai gjithashtu vuri në dukje se nuk ka dilemë që përfaqësuesit e partive të pakicave, nëse ftohen të hyjnë në Qeveri, “si gjithmonë, do të jenë në anën e mbrojtjes së interesave kombëtare të shtetit”.

Ai beson se historia e rindërtimit është “vetëm një terren trajnimi për pozicionim më të mirë dhe një përpjekje për të marrë pjesën më të madhe të tortës në pushtet.” Ai beson, thotë ai, se kthimi i mandatit te qytetarët, me zgjedhje të reja, është e vetmja rrugë e drejtë për të dalë nga kriza në mënyrë që të arrihet një shumicë e qëndrueshme politike.

Share.