Ulqini së shpejti me qendër edukative

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Së shpejti në Ulqin do të hapet qendra edukative “Bright Minds” e cila është e dedikuar fëmijëve nga mosha 5 deri në moshën 12 vjeçare. Programi kryesor i qendrës është gjuha angleze A+, por do të ketë dhe programe të tjera si: fuqia e fjalës, art dhe punë dore, bletët gumëzhitëse si dhe detyrat gati, apo punimi i detyrave shkollore me ndihmën e profesionistëve, thonë për TvTeuta dy nga koordinatoret e kësaj qendre, Vjollca Lika Çobaj dhe Alldiana Gjoni Maxharri. Ata gjithashtu shtojnë që pjesë e programit të “Bright Minds” do të jenë edhe seminare dhe puntori për prindër dhe fëmijë, punë individuale, vizita të ndryshme, si dhe kampe verore.

 

AKZ

Share.