Ulqini ofron ndihmë për të goditurit nga tërmeti në Kroaci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi ka propozuar  që me një shumë prej 5.000 eurosh të ndihmohen  banorët e Kroacise të cilët u goditën nga termeti  katastrofal. Me këtë tregohet  një ,,solidaritet  njerëzor,,  me popullin dhe autoritet  kroate.Banorët e Ulqinit janë pranë qytetarëve  të Kroacisë  dhe veçmas me  familjet që kanë humbur të  dashurit e tyre  dhe ata që kanë pësuar nga termeti.

Share.