Ulqini në borxh 7.2 milion Euro

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputetet dhe opozita konsiderojnë se nuk mund të tolerohen me borxhet e mëdha në komunat e Malit të Zi që me obligime të pashlyera kredi dhe borxhe tatimore arrinë në 350 milion euro. Gazeta Pobjeda shkruan, se ajo shifër nuk është përfundimtare me që borxhet e pashlyera janë më të larta. Borxhet e komunës së Ulqinit arrijnë ne 7.2 milion euro.

 

Share.