Ulen çmimet e karburantit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej nesër çmimet e karburantit në Mal të Zi do të jenë më të ulta , lajmërohet nga Ministria e Ekonomisë. Një litër benzinës 95 do të jetë më e lirë për 6 cent dhe do të kushtojë 1,23 cent, kurse ajo 98 do të jetë më e lirë për 7 cent dhe do të kushtojë 1,26 euro.

Çmimi i naftës dizel do të jetë më i ulët për 6 cent dhe do të kushtojë 1,08 euro. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe për të paktën dy javët e ardhshme.

 

Share.