Ulcinj International Fashion Nights: Katër krijues prezantohen natën e parë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në platonë para qytetit të vjetër,  u mbajt nata e parë e eventit të modës Ulqini International Fashion Nigts, ku u prezantuan katër krijues – Kristina Iliq dhe Edita Nimanbegu nga Mali i Zi, Marina Micanoviq nga Serbia, si dhe krijuesi nga Kosova, Diba Celina. Krijuesit paraqitën 12 modele, dhe pas përfundimit u organizua një koktej për të gjithë pjesëmarrësit.

Kjo ngjarje e modës, sipas organizatorëve, do të kthehet në  një ngjarje tradicionale. Sponzor i përgjithshëm i është Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit, si dhe Cungu  Company, ndërsa shfaqja u ndihmua edhe nga mjaft donatorë të tjerë. Tjera dhe gjithashtu natën e fundit të revistës është planifikuar për mbrëmjen e 20 orëve.Nata e dytë dhe përfundimtare do të mbahet sonte me fillim në orën 20.00.

 

Share.