UDSH: Lista me te rinj qe premtojne, bartes kryetari Mehmet Zenka

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Listën zgjedhore e dorëzoj edhe Unioni Demoktratik i Shqiptarëve në Mal të Zi, në përbërje me 33 kandidatë për këshilltarë me në krye krytarin Mehmet Zenka. “Unioni Demokratik i Shqiptarëve është një parti e cila është në skenën politike tash 25 vite, lista jonë edhe kësaj rradhe është e përfaqësuar denjësisht me kuadro dhe rini e cila premton” , u shpreh për Televizinon Teuta Jasmina Hasa , këshilltare nga rradhët e kësaj partie. Sipas Hasës, në zgjedhje kjo parti pret rezultat të mirë , çka e tregon edhe numri i madh i nënshkrimeve që e kanë përkrahur këtë listë.

Share.