U SHËNUA DITA E KOMUNËS SË ULQINIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në ambientin e komunës së Ulqinit dje u shënua dita e Ulqinit, zyrtarisht e njohur si Festa e Komunës së Ulqinit, aty morën pjesë personalitete të njohura të qytetit tonë. Hapja u bë me  antonimin e Himnit  Shtetëror, si dhe u mbajtë një minut heshtje për Viktimat e Covid 19. Fjalën e hapjes e mbajti Kryetari i Kuvendit Haxhi Suljemani, ku shprehi dhimbjen e tij për viktimat e koronavirusit, si dhe humbjen financiare që pësoi qyteti nga izolimi për shkak të pandemisë.  Pastaj radhën e pati edhe Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksandër Daboviq i cili uroj banorët e Ulqinit me rastin e Ditës së Komunës.

Share.