U shënua 15 vjetori i gazetës së vetme në gjuhën shqipe “Koha Javore”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shënimi i 15 vjetorit të themelimit të gazetës Koha Javore u organizua në ambientet e hotelit Mediteran dhe ndër të ftuar ishin persoanlitete të shquara nga jeta politike, kulturore e shoqërore të shqiptareve në Mal te Zi dhe jo vetëm, si dhe ato të cilët kanë kontribuar me vite për ecurinë e kësaj gazete.

Që në fillimet e veta qëllimi i kësaj gazete ishte që të hidhet dritë mbi çështjet dhe problematikat e shqiptarëve në Mal të Zi. Koha Javore servon për publikun informacione nga fusha të ndryshme, si në politikë, ekonomi, kulturë e sport. Gjithashtu lë hapsirë për tema të reja, ide e zbërthime konkrete.

Share.