U përurua libri “Muret”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve  “Art Club” ka botuar këto ditë në gjuhën shqipe përmbledhjen “Muret” (Zidovi) të Enes Haliloviqit, përurimi i të cilit u bë mbrëmë  në Biblotekën e Ulqinit. Në pranin e adhuruesve të fjalës së shkruar, autori foli për librin dhe poezitë e tija. Libri është përkthyer në gjuhën shqipe nga Qazim Muja, redaktor i librit është prof. dr. Basri Çapriqi, të cilët e vlerësuan lartë veprimtarinë e Haliloviqit i cili është njërit prej autorëve të rinj më të shquar të letërsisë së sotme boshnjake .

Share.