U mbajt përurimi i librit “Mullini i erës” i dr Gani Karamanagës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Biblotekën e qytetit të Ulqinit u mbajt përurimi i librit të dr Gani Karamanagës me titull “Mullini i erës”. Ky është libri i dhjetë që dr Karamanaga solli në gjuhën shqipe ndërsa i nënti në gjuhën malaze. Mullini i erës është një rroman i cili u dedikohet emigrantëve të Ulqinit dhe është i ndarë në pesë kapituj. Të pranishëm në përurimin e librit ishin dashamirë të fjalës së shkruar, miq, kolegë e familjarë të autorit.

Share.