U mbajt Mbrëmja e veteranëve

0

Në sallën e Qendrës Kulturore u mbajt Mbrëmja e Veteranëve, një mbrëmje kjo e cila iu kushtua muzikës së  vjeter qytetare. Salla e mbushur përshëndeti me duratrokitje çdo këngë të kënduar nga këngetarët dhe grupet vendase. Veteranë të muzikës dhe kultures ndër vite, u kujtuan dhe u shpërblyen me mirënjohje, emocione këto që do të mbesin gjatë në kujtesën e tyre.

Share.

Comments are closed.